Reacties

Hieronder een kleine bloemlezing uit klant-reacties.
hermanda

hoi Ruud nog even een bedank vanuit Brielle helemaal toppie…..

echt geweldig op mijn zoontje zijn kamer.
Toppie………..

 van Eijk

Super leuk: namen van de kinderen in graffity op de muur laten spuiten!

Ruud had een ontwerp via de mail toegestuurd en na wat kleine aanpassingen kwam hij dat binnen een week (!) al maken. Hij was erg enthousiast naar onze kinderen die hem natuurlijk geen ogenblik met rust lieten en alles wilden weten. Het resultaat is super! Echt een aanrader!!!

 vos

Wij hebben net onze wc laten veranderen in een spongebob onderwater wereld door Ruud Kooger. Het is maar een paar uurtjes werk voor hem en het ziet er erg mooi uit!

Hij komt zijn afspraken netjes na, en is makkelijk in de communicatie en de schildering wordt in overleg gemaakt zodat het naar wens is.
De mogelijkheden in zijn creaties zijn volgens mij oneindig.

En hij heeft een zeer nette prijs, en hij geeft van te voren een indicatie zodat je niet voor verassingen komt te staan.

 
nathalystuart

Ruud heeft een muurschildering van Woezel en pip gemaakt voor in de babykamer het is echt super mooi gedaan! ben er echt heel blij mee! over een paar jaar bellen we je weer als we weer iets anders aan de muur willen!

 
R.W. Prins verwarm-loodgieter

U hoeft niet meer verder te zoeken, u heeft de juiste man gevonden voor een prachtige graffiti of muurschildering. Na een mailtje met mijn wensen kwam Ruud binnen een dag al met een ontwerp en suggesties. Toen de klus gedaan werd vertelde hij enthousiast over zijn werk en zijn enthousiaste zie je direct terug in zijn geleverde werk. Het ziet er prachtig uit. Ruud, je bent een topper en we zien je zeker weten terug voor de slaapkamer van onze andere zoon! Nogmaals bedankt!

 
Ad

Helemaal super: een graffiti workshop voor een combi groep kinderen en volwassenen.

Duidelijke afspraken gemaakt van te voren zodat je weet waar je aan toe bent. Ruim een week eerder werd ik gebeld om de afspraak nogmaals te bevestigen.
Ruud is een rustige aardige vent die iedereen enthousiast weet te krijgen. Het gezamenlijke project is helemaal leuk en als klap op de vuurpijl gaat iedereen uiteindelijk met een eigen kunstwerkje naar huis. Echt een aanrader en eigenlijk wel voor herhaling vatbaar. Wij bevelen ‘m zeker aan bij vrienden en bekenden!