Ruud Kooger

Aangenaam, mijn naam is Ruud Kooger, oprichter van Koogerkunst. Van jongs af aan al gek van tekenen, schilderen, street-art en graffiti (1999). In 2009 ben ik afgestudeerd als Illustrator/Visualiser aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Sindsdien voer ik professionele kunst- en designopdrachten uit voor klanten uit diverse hoeken: particulier, bedrijfsleven, overheid en stichtingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast werk ik aan eigen projecten die dicht bij mijzelf liggen. Daarbij ben ik onder andere geïnspireerd door invloeden uit de wereld van street-art en graffiti, maar ook door mijn eigen ervaringen door de jaren heen.

Koogerkunst maakt sprekende muurschilderingen van 2 tot 2.000 vierkante meter. Maar ook op canvasdoek of op ruimtelijke objecten wordt gewerkt. Daarnaast verzorgt Koogerkunst gezellige en creatieve graffitiworkshops voor jong en oud.
Organiseer je binnenkort een evenement en wil je het thema op een creatieve manier overbrengen? Een Live Painting door Koogerkunst is altijd een succes bij uw publiek.

Contact formulier

Als je me iets wilt vragen of zeggen, stuur dan een e-mail. Ik antwoord normaal gesproken binnen 1 tot enkele dagen. Als je na die tijd nog geen antwoord hebt gehad, kijk dan in je spambox of het daar terecht is gekomen.

hCaptcha

Ruud Kooger Kunst

06 381 608 70
info@koogerkunst.nl

over ruud