Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Schilderijen

Schilderijen zijn er in alle soorten en maten. Ik gebruik vaak opvallende (neon)kleuren om het onderwerp uit te beelden, maar ook meer subtiele kleuren of grijstinten behoren tot de mogelijkheden. Het materiaal waar doorgaans mee gewerkt wordt is acrylverf en spraypaint.
Onderstaande schilderijen zijn vrij werk of in opdracht gemaakt. Enkele schilderijen zijn momenteel te koop, deze worden getoond in de Shop.

Wilt u ook een schilderij op maat laten maken, of bent u benieuwd welk onderstaand werk momenteel te koop is? Neem dan contact met mij op.

 

Contact formulier

Als je me iets wilt vragen of zeggen, stuur dan een e-mail. Ik antwoord normaal gesproken binnen 1 tot enkele dagen. Als je na die tijd nog geen antwoord hebt gehad, kijk dan in je spambox of het daar terecht is gekomen.

 

Ruud Kooger Kunst

06 381 608 70
info@koogerkunst.nl

over ruud